Manisa 2. Amatör Futbol Ligi Akhisar Grubu’nda mücadele eden Akhisargücü Spor Kulübü, kendi sahasında konuk ettiği Gördes Spor’u 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.
Akhisar Kovalık Gölet Futbol Sahası’nda saat 14.00’te oynanan mücadeleyi Orta Hakem Uğur Onur Boy yönetirken, yardımcılıklarını Umut Can Kürehan ve Samet Düzlük yaptı.
Maça hızlı başlayan mor-beyazlı ekip, ilk yarıda yakaladığı önemli pozisyonlarda bir topunu direkten döndürdü ancak gol bulamayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.
İkinci yarıya baskılı başlayan Akhisargücü, 60. dakikada aradığı golü buldu. Serbest vuruşta Servet Dikilikaya’nın savunma arkasına gönderdiği pasa iyi hareketlenen golcü oyuncu Ünal Tari, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında sahneye bir kez daha çıkan Ünal Tari, orta sahadan aldığı topu hücum oyuncusu Kadir Çoban’a aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Kadir Çoban, sert bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0’a taşıdı.
Mücadelenin geri kalanında başka gol olmayınca Akhisargücü sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak üst üste kazandığı maçlara bir yenisini daha ekledi.