Akhisar Kent Dayanışma Derneği, toplumsal sorunlara dikkat çekmek ve çözüm önerilerini paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği tanışma toplantıları kapsamında ilk buluşmasını Öğretmenevi’nde gerçekleştirdi. Toplantıda dernek projeleri kamuoyuyla paylaşılırken, çeşitli siyasi parti temsilcileri de programa katılım sağladı.

Projeler Anlatıldı, Destek Sözü Alındı

Toplantıda dernek üyeleri; engelliler, işçiler, kadın hakları, çevre ve doğa gibi konularda hazırladıkları dosyayı ilgili parti yöneticilerine sundu. Sunulan projelere ilişkin değerlendirme yapan siyasi parti temsilcileri, bu önerilerin detaylı şekilde incelenip geri dönüş sağlanacağını belirtti.

Emek Partisi Akhisar İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de etkinlikte yer alarak dernekle dayanışma içerisinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Gelecek Partisi’nden Ziyaret: Sorunlar Dinlendi, Öneri Müjdesi Geldi

Derneğe bir diğer önemli ziyaret ise Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar ve Akhisar İlçe Başkanı Muzaffer Eren’den geldi. Gerçekleştirilen görüşmede parti yöneticileri, vatandaşların karşılaştığı sorunları dinleyerek bunları yetkili mercilere taşıyacaklarını ifade etti. Ayrıca, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın “Engelliler Bakanlığı” kurulması yönünde TBMM’ye önerge sunduğu bilgisi de dernek üyeleriyle paylaşıldı.

Dernek yönetimi, toplumsal dayanışmayı artırmak adına bu ziyaretlerin önemine vurgu yaparak, çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.