Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı tatili ile 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı ara tatilinin aynı döneme denk gelmesi nedeniyle karayollarında yoğunluk yaşanabileceğine dikkat çekerek vatandaşları uyardı.

Yetkililer, 26 Mart - 6 Nisan 2025 tarihleri arasında özellikle Manisa’dan diğer illere ulaşan güzergâhlarda trafik akışının artacağını belirterek, trafik kazalarının önlenmesi, kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması için sürücülere trafik kurallarına azami dikkat göstermeleri çağrısında bulundu.

Jandarma yetkilileri, “Unutmayalım, Bir Kural Bir Ömür, Yolun Sonu Bayram! Tüm vatandaşlarımızın sevdikleriyle birlikte kazasız, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ederiz. İyi bayramlar” mesajıyla sürücülerin güvenli sürüş kurallarına uymalarının hayati önem taşıdığını vurguladı.