Akhisar Belediyesi, sömestr tatilinde çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri için özel bir şenlik programı düzenledi. Şenliğin açılış etkinliği olan ‘Sevimli Müzisyenler’ adlı çocuk tiyatrosu, büyük ilgi gördü ve salonları dolduran çocuklar ile ailelerinden tam not aldı.
Eğlence ve Öğrenme Dolu Program
30 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında sürecek olan Akhisar Çocuk Şenliği kapsamında; boyama atölyeleri, kedi evi yapımı, macera parkuru, maskot karakterlerle eğlence, bisiklet sürme eğitimi, yüz boyama gibi pek çok etkinlik yer alıyor. Ücretsiz olarak düzenlenen bu etkinlikler, çocukların hem eğlenmesini hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.
Şenliğin ilk etkinliği olan ‘Sevimli Müzisyenler’ çocuk tiyatrosu, Yunusemre Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından Akhisar Belediyesi Park İçi Kültür Salonu’nda sahnelendi. Çocuklar, renkli ve eğlenceli sahne performansı ile unutulmaz anılar yaşadı.
Başkan Dutlulu: “Mutlu Çocuklar Kenti İçin Çalışıyoruz”
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, şenliğin amacının çocuklara unutulmaz bir tatil yaşatmak olduğunu belirtti. Dutlulu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Çocuklarımızın gülen yüzleri, bizim için en büyük motivasyon. Akhisar’ımızı mutlu çocukların kenti yapmak için çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için yapılan her yatırım, en değerli yatırımdır. Bugün karne hediyesi olarak çocuklarımızı tiyatro ile buluşturduk ve onların mutluluğunu görmek bizim için tarifsiz bir sevinç. Şenlik boyunca çocuklarımız hem eğlenecek hem de öğrenecek. Tüm çocuklarımızı etkinliklerimize davet ediyoruz.”
31 Ocak’ta Yeni Etkinlikler Devam Ediyor
Şenlik programı kapsamında 31 Ocak Cuma günü saat 12.00’de Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Alanı’nda; macera parkuru, bisiklet sürme, yüz boyama gibi birçok etkinlik düzenlenecek.